Tuesday, February 12, 2008


en alldeles ny TV

jag kommer fortfarande ihåg första gången jag köpte ett par riktigt dyra jeans för mina egna pengar. vita levis hängselbyxor var det, då det begav sig, och känslan av köpa dem efter att ha jobbat och slitit i sitt anletes svett var något alldeles fantastiskt. nu när man kommit upp sig lite mer i världen och inte behöver steka bacon på sommarlovet för att överleva är det trots allt samma sak. det man vill ha kostar lite mer, men å andra sidan är glädjen när man lyckats samla ihop till vaddetnuär proportionellt också större.

så, efter sparande och slitande, grävande på forum och lusläsande av hårdvarutester kunde fredoliz äntligen köpa en fin TV! jag är lycklig för att den är Full HD, progressiv, med bra ljud och inbyggd digitalbox. liz är lycklig för att den är blank och fin. kort och gott är vi mycket överens :)

extra superduperkul är att vår familjs sparande resulterade i en TV samtidigt som mitt eget personliga sparande resulterade i en PS3, med oanade höjder av lycka som följd. titta bara, så glada vi är.




5 comments:

smäm said...

fin tv. å tittut!! hej liz in the box!

Sara said...

Eyy, Mästaren af Winterbells har en blogg!
Det är midnatt, nyhetsbrevet är klart och vi har konsert imorrn. Livet är underbart. :)
Besöksfåtölj på LO sa du? I may take u up on that one!

Glad Alla hjärtans, hälsa Liz!

JO said...

hehe... ni är en fin match ni! en av er gillar att filma wellpappkartonger, den andra gillar att titta ut ur dem. nån independent film award nästa kanske?

Anonymous said...

Positivt överraskad...måste dock komma o öva bilspel fler gånger med tanke på resultatet!/Milla

Anonymous said...

Coolt att ha en fru som är i full HD ;)